esmaspäev, 23. veebruar 2009

Reality-show "Surev Jade"

Viimastel nädalatel on Suurbritannias laineid löönud reality-show "Surev Jade", mille kangelannaks on 27aastane endine "Big Brother´i" staar Jade Goody.

Küsite miks? Aga sellepärast, et kangelanna Jade´il avastati vähk ning ta on suremas. Ja juba kuulsust maitsnud Jade müüs aga oma elu viimaste päevade kajastamise eksklusiivõigused ühele telekanalile, mis teeb sellest seriaali.

Niisiis oleme näinud Jade´i kihlumas, kleiti ostmas, sõrmust ostmas. Poissmeeste õhtut, millepeategelane ja Jade´i peig 21aastane Jack Tweed, kes kannab 18kuulist kriminaalkaristus 16aastase poisi solvamise eest. Karistuse üks osa on kanda, ka Eestis levima hakanud karistusviisi, jalavõru.

Eile siis oli suurpäev, kui õnnelik paarike sai paari pandud.

Kuigi esmalt ma mõtlesin, et no on ikka inimesi, mida raha ja kuulsuse nimel ei tee. Siis loosse süvenedes sain teada, et Jade´il võib tegelikult olla väga valus. Mis tunne oleks sinul, teades et sinust jäävad maha kaks poega 4aastane Freddie ja 5aastane Bobby?

Aga siiski Eesti meediakangelastel on mida õppida. Kas ka Eestis võiks laineid lüüa näiteks reality-show “Stripar-Marco lõuaop” või “Liis Lass vahetab mehi”?

Vaata algallikat DailyMail Online´ist, foto sealtsamast

Kommentaare ei ole: