reede, 27. veebruar 2009

Seks mustanahalisega, mis selles halba on?

Viimastel päevadel on kõmu tekitanud Andres/Angela Aak (see on juba teine teema, sellest pikemalt mõnes järgnevas blogisissekandes. Jälgi blogi!), kes ütles intervjuus Buduaarile, et unistab seksist musta mehega.

Nagu ikka sellistel puhkudel ummistuvad kommentaariumid kommentaaridest, mis näitavad kui rumalad ikka inimesed olla võivad.

Nopisin "paremaid palu" kommentaaridest, jättes ära nimed/aliased ja allikad:

  • viga on selles, et liigikaaslased omadele jääks. Sama mis sookurg ahvenat.....Olete näinud et koer ja kass paarituksid, või pull lambaga paaritub sel juhul ei ole midagi imelikku kui inimene ahviga paari panna...
  • Ise pole mustast naisest küll kunagi unistanud. Zoofiilia on võõras teema.
  • Solkige jah rahvus ära, sama tehke ka oma mõtlemisega NAISED - siirdage sinna veel mõni vaimuhaigus ja peale selle tundke uhkust, et te kiiksuga olete. Homme kell kaks läheb laev Aafrikasse, andke valu jalgadele, seal teid ju oodatakse, mida te siin veel kommite. Pärast ei ole jah minu asi kellega sa seal magad või kepid. Põhiline, et siin sellised ei virvenda. Oi, kui kade ma olen!
  • Ei nojah, ilgelt hea on ahviga olla ja järglasteks on ka ahvid. Eestlased on väike rahvus ja kui nüüd segatakse see ära veel neegritega siis ei jää meie rahvusest midagi järgi. Kuidas saab üks neeger olla ilus? Ahvid on ka palju sümpaatsemad elusolendid kui neegrid.
  • Mis seal siis erilist vahet on. Eesti mees võib ju ka paar kuud pesemata olla, et mustem ja haisvam väljapaista ...Ehk see on küll väheusutav, et seks oleks kuidagi füüsiliselt teistmoodi mustanahalisega. Pigem on tegemist mõnede inimeste psühholoogilise "probleemiga".

Leidsin ka positiivsemaid kommentaare:

  • Mina olen mustanahalisega koos olnud juba üle aasta. Ei ütleks et koos oleme tema suure sõbra pärast, vaid hoopiski temas on midagi, mida ma eelmistest suhetest ei leidnud. Väga ideaalne suhe on. Ta saadab lilli ja teeb selliseid pisiasju, mis teevad õnnelikuks, aga eelmistes suhetes küll nii polnud.
  • pole kade kui naine mustaga on, endalegi meeldivad mustanahalised naised, kõvasti sexikamad ja ilusamad, kui valged!!! Ei pea silmas keenia ja uganda naisi, küll aga usa mustanahalisi ja selliseid, väga sexid kassinäod !!!
  • Kes ütles, et ma oma kaaslasega lapsi kohe hakkan tegema ? Ma ikkagi ei saa aru, miks inimesed peavad nii rassistlikud olema, vahet pole mis värvi sa oled, inimesed oleme me ikkagi. Elame kõik ühes suures maailmas aga alati ikkagi leitakse mingi asi, millega me üksteisele ette jääme. Ja maisaa aru miks siis see mustanahaline just loom peab olema ? Väga paljud mustanahalised on puhtamad ja haritumad kui valged. Kõik inimesed on ühesugused, lihtsalt mõne kadedus on nii suur, et ta ei oska seda kuskile mujale panna, kui internetis kommenteerida ja mingit mõttetud juttu suust välja ajada.
  • Ennem mõelge mida te suust välja ajate... Kõik inimloomad on võrdsed, olgu ta nahavärv milline tahes. Kes tegi valgest inimesest selle inimloomade valitseja, et me võime endast teistsuguseid naeru- ja alavääristada?

No tõesti inimesed, mis teil viga on, et ennast paremaks peate. Mis on mustanahalises inimeses erinevat? Nahavärv ainult, ja sellepärast siis on kohe ta teistest halvem?

Kui ma esimest korda mustanahalist nägin siis see oli tõesti huvitav kogemus, sest jäin teda vaatama. Sama lugu oli ka esimesel kohtumisel Hiina suursaadikuga. Ma lihtsalt jäin teda jõllitama, pärast hakkas küll piinlik!

Aga hiljem juba suhtun neisse samamoodi nagu endasugusesse ja ei pane tähelegi, et ta kuidagi erineks. Ja pärast seda kui Barack Obama valiti USA presidendiks ja teda enda jaoks avastades leidsin, et täitsa pandav ju? (Vaata juuresolevat pilti) Näeb ju palju parem välja, kui Vladimir Putin oma õllekõhuga?


Inimesed, rohkem sallivust!

Kommentaare ei ole: