kolmapäev, 18. märts 2009

Etikettiguru soovitab proua Evelinil vähem...

...litsi lüüa ja rohkem oma mehele pühenduda, tegi Lilleke oma järelduse :)

Lilleke luges Delfist - Presidendiproua peab käituma nii, et ta oleks riigi esimene daam nii laste silmis kui ka saja-aastaste meelest, leiab etiketinõustaja Maaja Kallast.

„See on küll väga raske, aga meeldima peaks kõigile,“ kõneleb Kallast. „Riigi esimene daam peaks rohkem oma isiklikku elu varjama ja teisi inimesi sellele mitte liiga lähedale laskma. Skandaalsed lood ajakirjanduses ei kahjusta mitte ainult presidendi renomeed, vaid terve riigi oma.“

Mõne kommentaarid.
See soovitus on küll kohane. Ikka päris piinlik, kui meie esileedil sõnnik varvaste vahelt vähemalt korra nädalas välja lirtsub. No, kuid pööbel jääb pööbliks, olgu tema positsioon antud hetkel milline tahes.

Varemalt olevat eit miskis kusekollases rämpskobrus isegi oma härra abikaasa riistvarast muljetanud ... Ta ei varja oma isiklikku elu, sest ainult sellega ta nende rämpslehekeste lehekülgedele pääsebki. Kadrioru britni on seni ainult skandaalidega silma paistnud.

Mu meelest peaks presidendiproua elama sellist elu, et pole midagi varjata! Salatsevad ja varjavad - vargad, petturid, perverdid...

Tekib küsimus, et kuidas saab varjata Evelini ja turvamehe vahelist pilkude mängu? Hilja juba midagi nagu varjama hakata või kuidas?

Lilleke24/ Delfi.ee/ Pilt, Lillekese väljalõige kuskilt paberlehest.

Kommentaare ei ole: