kolmapäev, 25. märts 2009

Krt, nagu lasteaed 2

Postimees kirjutab, et 7.märtsi öösel läks ööklubi BonBon garderoobi järjekorras kakluseks selle üle, kes peaks esimesene oma üleriided kätte saama. Üheks osapooleks osutus ärimees Meelis Lao (pildil koduses kohutpingis). Kohe näha, et “tõeline” mees, kes oskab asju lahendada.

Ma pole kunagi aru saanud, milleks on vaja midagi rusikatega selgeks teha. Või näiteks keegi ähvardab kellelegi tappa anda või lasebki. No mida see annab??? Ainuke asi, mis sellest tulla võib on kriminaalasi ja järjekordsed vanglaaastad. No jah, Meelis Lao puhul võib koduigatsus suur olla!

Meelis Lao on tosin aastat tagasi Eesti organiseeritud kuritegevuses autoriteedi staatusesse tõusnud pätt, kes nüüd nimetab end ärimeheks. Tema kahtlase mainega firma ML Investments tegeleb Venemaal naftapuuraukudele investorite otsimise ja võlgade tagasisaamisega. Puhas pätti värk ainult uhkema sildi all!

Äripäeva rikaste edetabelis 1,2 miljardi krooniga (huvitav, kust see raha pärit?) asub ta 27.kohal. Naised võtke ritta.

Glamuursed peod (kohalike venelaste labrakad), shoppamised brändipoodides (Tallinna Kaubamajas, võibolla ka Stockmannis) ja puhkusereisid kuskil kuumas kohas (Marbellas) garanteeritud. Ainult, et on väike oht, et lastakse mööda!

Uh, sellisele jamale oma blogi ruumi raisata.


Lilleke24/ pilt: ohtuleht.ee

Kommentaare ei ole: