kolmapäev, 25. märts 2009

Printsessi saate võitjad: Pille ja Kati!

Täna õhtul oli eetris komöödiasarja “Unistuste printsess” kolmas osa, kus printsessikesed mängisid Marko Luhamaaga (oi, kui nummi!) vesipalli.

Valitud tüdrukutele sai osaks au koos Robertoga autoga maastikul rallida. Saates täisealiseks saanud Reelika aga veetis sünnipäeva koos Robertoa Tallinnas. Käis spas, õhtustas Robertoga “Museumis” ning veetis öö Vene tn. korteris?

Autoga sõitmas käinud tüdrukustes sai kõige suurema šoki Ketlin, kes parima juhina lubati koju oma tulevikku nautima. Alati ei tasugi kõige parem olla! Roberto põhjendas seda aga nii, “et Ketlin sobiks paremini maamehele kui rikkale Monaco pankurile!”

Välja hääletuse asemel toimus aga sissekutsumine, sest ukse taga on alati ootamas järjekordsed lollikesed. Seekord olid nendeks: Lilian, Joanna ja Delisa. Jätke Delisa nimi ja nägu meelde, sest temast kuuleme me veel ;)

Roberto aga hakkab oma käitumisega näitama, mis mees ta tõesti on. Kuigi välismaa mehe kohta on ta kombekas, pole tal naiste rindel ikka edu. See ette ja taha põsemusitamine on ainus võimalus Robertol naisele läheneda.

Saate tõelisteks võitjateks kujunevad aga Pihu-Pille ja Kämbla-Kati, kelle seltskonda Roberto võib oma Vene tänava korteris ja Monaco villas nautida kuni surmani... Abiks võiks olla juuresolev pilt! On ju volüümikas vaarikas?


Lilleke24

Kommentaare ei ole: