teisipäev, 24. märts 2009

Tõehetke-Robi: reformierakondlase musternäidis?

Vaatasin eile õhtul selle “Tõehetke” kordusosa ise oma silmaga üle. Õigel päeval on samal ajal TV3 suurepärane võmmiseriaal “Monk” ning siis saab näha vaid “Tõehetke” otsustvaid lõppküsimusi. Kuigi teinekord piisab ka neist, et aru saada, milline päevakangelane on.

Seekord jään oma arvamuse juurde, mis ma eilses sissekandeds kirjutasin. Aga see saade andis mulle ülevaate tõelisest reformierakondlasest!

- Kiida liidrit, kui loll ta ka ei oleks! No see on loomulik.

- Valeta politseile, et päästa sõber politsei käest! Ja seda räägib poliitik?

- Anna politseile altkäemaksu ning väida hiljem, et tegu oli harrastusteatri näitemängu osaga. Samas ära pane tähele, et tüdruksõber kommenteerib seda nii: “Ja mina pidin veel raha automaadist välja võtma!”

- Seksi nagu küülik aga kasuta erakonna kondoome, mida on veel piisavalt eelmistest valimistest (märts 2007, Riigikogu?) üle. Erakond vist neid kondoome selleks tellibki, et erakondlased ei toodaks rohkem endasuguseid :)

- Jäta deklareerimata tulu, mille oled saanud või andnud. Kuigi Eestis kehtib ka maksuvaba tulu, ei saa sellel juhul rääkida maksuvabast tulust - 10´000 krooni mitmel korral!

Lisaks kerkis ikkagi pähe vastuseta jäänud küsimusi:
- Mis ikkagi juhtus seal Tartu korteris? Kui see oli mingi pidu, mis siis. Aga seal oli midagi muud, sest sõber pruunis jakis vajus tõesti näost ära.

- Miks Tõehetke-Robi kallistas esimesena oma sõpra, kui oli võitnud 100´000 krooni. Tavaliselt ikka minnakse oma kõige lähedasema juurde! Järelikult...

Lilleke24/ pilt: Orkut

Kommentaare ei ole: