esmaspäev, 30. november 2009

Heiparalla! Pervertidest...

Pealesunnitud internetitsölibaat on kohtavalt piinarikkas. KÕU sakib ikka veel!!!

Et igavuse kätte mitte ära surra lugesin raamatut, kust sain teada eluliselt vajaliku fakti (issand!) – nimelt on Arnold Oksmaa omamoodi pervert, kellel läheb kõvaks kohe kui keegi ta riistale tähelepanu pöörab – suur tänu kirjatsura M-L. Lemberile, kes selle pildi mu ajusse söövitas.

Kas ka Inno Tähismaa on pervert?
Möödunud neljapäeval avalikustas Eesti Ekspress loo sellest, kuidas hunt lambanahas jäi vahele ehk siis lastekaitse liidu tähtis nina osutus pedofiiliks. Irooniline mis? Paar päeva hiljem tegi Õhtuleht avastuse, et Kaur Hanson on pärit koolist kust on võrsunud veel kaks perverti.

Alates sellest kui skandaal avalikuks sai on sellele oma tähelepanu pööranud ka Inno ja Irja kohvik, kus räägitakse/ laimatakse kõiki ja kõike, kes Kaur Hansoniga kokku puutunud. Üks sissekanne kandis pealkirja „7.keskkool kui pervertide taimelava“, kus Inno Tähismaa mainib ära mõningaid kuulsamaid nimesid, kes on 7.keskkooli lõpetanud ja kes ka võivad perverdid olla.

Aga samas unustab Inno mainida ühte pisikest fakti, et ka tema ise on 7.keskkooli vilistlane. Nüüd on siis selge, kuidas ta nii hästi selle maailmaga kursis on…

Võrdlus momente Inno ja Kauri profiilis on veelgi:
- Kui Kaur Hanson avaldas 90ndate alguses seksiõpetuse järjejutu siis Inno sai kuulsaks oma seksi fantaasiate ja mälestuste kajastamisega ajakirja Just! Külgedel samuti järjejutuna.
- Samuti on nende kahe vaheliseks lüliks ka Äripäeva peatoimetaja Igor Rõtov, kes Hansonile oli üks väheseid sõpru ja Tähismaale tööandjaks.

Nii, et kus suitsu, seal tuld.

Lilleke24

Kommentaare ei ole: