laupäev, 21. märts 2009

Kas sa näe, Lilleke teabki?

Nagu ma ühes oma eelnevas sissekandes (18.märtsil) ütlesin, et Marvi Vallaste loeb oma uuest suhtest ajalehest.

Tänane, 21.märtsi Õhtuleht paljastas Marvi pettumuse, et teda on mingi K-kohukesega paari pandud ning neid kahte ei seo miski. Veel ütles Marvi, et nad on Toobaliga kohtunud vaid ühe korra.

Toobali blogist saab aga selgituseks laupäevasele esikaaneloole lugeda, et Priit peab Marvit kenaks neiuks ja nad on kohtunud mitmel korral ning kinos käinud ja suhelnud ka telefonitsi. Vasturääkivused on kaugele näha!

Samas selgub, et Priidu süda pole siiski vaba aga kellele see kuulub seda ta ei ütle. Mis seal rasket on? Viljakesele lööb Priidukese südameke.

19.märtsil käisid Vilja Savisaar ja Priit Toobal kahekesi Valgamaa Keskerakondlaste aastakoosolekul Valga kultuurikeskuses ja pealtnägijate kinnitusel on nende vahel midagi enamat kui lihtsalt kahe erakonnakaaslase suhted.

Soovitus Priidule - ära räägi avalikult oma märgade unenägude põhjustajatest. Vaid löö vaikselt öösel teki all pihku, sest siis ei teki piinlike olukordi. Ja veel Priiduke vaata oma teist erakonnakaaslast Heimar Lenki ja sa näed enda tulevikku!

Aga samas see ongi Keskerakondlik poliitika, et kas räägid tõtt või valetad, peamine on see, et sa alati pildil oleksid. Vana Edgar on selles suureks eeskujuks noortele jüngritele aga neil ei tule see veel päris hästi välja. Peab veel harjutama!

Ja tasub ka meenutada, et sel aastal on kahed valimised: 7.juunil Europaralmendi ja 18.oktoobri kohalike omavalitsuste valimised. Keda valid sina?


Lilleke24

Kommentaare ei ole: