kolmapäev, 18. märts 2009

Tõmbame unistuste printsessid läbi! Nagu seda poleks juba tehtud?

Eelmisel nädalal alustas TV3 suurejoonelise ja mõttetu reality-show “Unistusete printsess” näitamisega. Saate põhiidee on selles, et väidetavalt rikkas Monaco privaatpankur Roberto otsib endale pruuti. Hiljem siiski saate kontsept muutus ning piirduti vaid glamuurseima (!??) kaunitari otsimisega. Vaata ka saate erilehte TopTop.ee portaalis.

Niisiis kaks esimest saadet vaadatud ja uute seltskonnatähtede ja kollaseajakirjanduse kaanestaaride kohta igaühel oma arvamus kujunenud. Nii ka Lillekesel, kes kasutas siiski ka Google´i abi.

24st printsessikesest korjasin välja esimeses saates Roberto poolt välja roogitud kaheksa räime - Annika, Ingrid, Maarika, Kairit, Kaija, Liisa, Maris ja Marlen. Järele jäid...

Kai - 23, Põlva, baaridaam, vallaline - Printsess, kelle unistuste mees elab metsas, teeb puid ja pühib higi otsa eest. Kai pole veel aga seda metsa üles leidnud!

Teise saate välja kukkumine annabki rohkem aega selle metsa otsimiseks, sest Monaco palmisalus teda ei olnud!

Kätlyn - 20, Tallinn - Nii silmapaistmatu, et hakka arvama, et ta on üks normaalne tüdruk?

Kärt - 20, Viljandi, kodune kasvatab last, hõivatud - Osalenud ka “Kaunitari ja geeniuse” ja “Kes tahab saada miljonäriks” saadetes. Järelikult geenius!
Unelmate kohting oleks romantiline - roosiõitega rannaliival, kuid hetkel peab leppima takjate ja nõgestega Viljandi järve ääres võpsikus.

Ketlin - 21, Tartu, tudeng - Nii silmapaistmatu, et hakka arvama, et ta on üks normaalne tüdruk? Juba teine!

Lilit - 21, Pärnu, hõivatud
- Lõvi tähtkujus sündinud meelas kiisu, mjäu! Endise nimega Tõehetke publiku Lilit, kellest nüüd sai Printsessi-Lilit. Kirjutab oma blogi portaalis TopTop.ee, kus ka Alasti uudiseid teeb (täielik pettus, tussi pole veel nähtud!)
Esmamulje blond aga tundma õppides üsna sarnane Lillekesega. Sama haridus, sama maitse meeste suhtes ja kuulsuse janu paneb tegema asju...

Maarjan - 18, Harjumaa, õpilane - tuntud ka kui Tissi-Maarjan, Eesti Playboy mullune septembri kaanetüdruk. Kaanetüdruk võid ju olla aga Roberto lugemisevarasse Playboy ei kuulu!

Heili - 24, Tallinn/Tartu, vallaline - Itaalias elades õppis selgeks itaalia keele, ei tea kas see oskus aitab ka Robertole läheneda? Ideaalne kohting oleks tsiteerin - “Kuu peal, kuuvalgel täiskuuajal” - No on tähetark!

Elo - 22, Pärnumaa, õpilane - “Välimus ei tohiks mängida mingit rolli elu saavutustes. Kena välimus on vaid enestunde parandamiseks.” Üsna tark jutt.

Karin - 27, Tallinn, ettevõtja - Prinsess-Krista sõbranna, see on tema suurim saavutus? Tegeleb huvitava hobiga, milleks on rakkude fotografeerimine.
Ta võiks pildistada Printsess-Kadi ajurakke. See võiks anda huvitava tulemuse. Kui üldse sellel tibil aju on?

Reelika - 17, Rapla, õpilane - Printsessisaate pesamunake :) aga mölapidamatus (intervjuu TopTop´is) on ikka kole asi. Reelika on televaatajate lemmik ning jäi ka Robertole silma.
Saatesse sattus ema soovitusel. Ka Vändra-Aveli ema müüs tütre oma teostamatute unistuste teokstegemiseks maha. Ema unistus rikkast peigmehest ei kandnud küll vilja aga Reelika on saanud hoogu oma modellikarjäärile angu kirjutab tänane Õhtuleht. Noh eks ka modellid on rikkaste meeste seas populaarsed! Vaadake või Naomit.

Krista - 20, Tallinn - Printsess-Karini sõbranna. Esimene mulje Robertost: “Appi, ta hakkab kohe musitama!” Veel üks ema soovitusel saatesse tulnud.

Marleen - 23, Tallinn, klienditeenindaja - Nii silmapaistmatu, et hakka arvama, et ta on üks normaalne tüdruk? Oo, ta on juba kolmas!

Kristin - 26, Tallinn, müügijuht - Nii silmapaistmatu, et hakka arvama, et ta on üks normaalne tüdruk? Ohooo, neljas! Kahjuks, ei pääse normaalsed tüdrukud edasi.

Kadi - 24, Soome, promootor (mis see tähendab, litsi?) - Esimese osa eetrisse mineku päeval säras Õhtulehes oma tarkusega: “Eesti mees on ärahellitatud mats ning tema eelistab mustanahalisi mehi...”

Kuigi kukkus teises saates välja, ei morjenda see teda. Tema on see tibi, kes saab enda kaela kogu kollase meediapasa :) Õnnitlused!

Pärast esimest saadet jõudis meedias hiilata oma mõtteavaldustega nagu “Naised kadestavad mind” ja “Kasutage iluravi!”.

Pärlid aga muudkui tulevad. Teise saates hiilgas ta veel: “Mul ei ole suured rinnad, teistel on liiga väikesed!”. Printsess Triinut kirjeldas ta aga sõnadega “kaks kilo make up´i!”

Mare - 32, Tartu, vuukija-töödejuht - Saatesse minekut põhjendas, sellega et üksi olles on midagi puudu. Vibraatorist oled midagi kuulnud?

Mehe nälg on aga nii suur, et isegi avasaates pidi end juba pesuväele kiskuma. See oli õige otsus, sest teisest saatest kaugemale ta ei pääsenud. Aga mõnele kiimas (eks)vangile või saamatule mehikesele kuskil Kapa-Kohilas pole rohkem vajagi...

Triin - 21 - koos oma sõbranna Lilitiga samuti blogi pidaja portaalis TopTop.ee ning Alasti uudisete diktor. Fotosessioonil näitas, mis masti tüdruk ta on!

Andres Peets - 50.aastaseks saav ärimees (pähh!), pigem nagu Urmas Sõõrumaa ... (ma parem ei lõpeta lauset, sest muidu tuleb Sõõrumaa asjaajaja Klais ja teeb mulle...) - Vanake Peets möllab ööklubides koos noortega nagu... Issssssssand, see keskeakriis on ikka kohutav.

Meediakriitik Lilleke

PS! Vaatasin seda Robertot ja mõtlesin, et keda ta mulle meenutab? Ja siis tuli meelde, ta on nagu mu sõber, kes on veel süütu aga üritab meeleheitlikult igat naist ära rääkida. Koomiline aga tõsi!

PSS! Kui keegi peaks teilt kunagi küsima, et miks Eesti mehed homoks hakkavad siis soovitage neil vaadata “Unistuste printsessi” saadet!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga õige ning täpne iseloomustus kõikide asjaosaliste kohta. Bravo!

Anonüümne ütles ...

Meenutab Mihkel Kärmas`t

Anonüümne ütles ...

Andres Peets on kloun, mitte ärimees. Täna on ta Tallines nii paljudele võlgu ja peidab ennast...